Køb billet til LF Hestedag på Roskilde Dyrskue og vind en Charles Owen YR8 hjelm!

Find os på standen “Stenholtgaard” lørdag d. 4. juni fra kl. 10.00 – 17.00.

Lodtrækning kl. 17.00

Lodtrækning gælder kun billetter købt på standen på dagen.

Find os her

Charles Owen YR8

Ridehjelm fra engelske Charles Owen der producerer fantastiske hjelme – med komfort og sikkerhed i verdensklasse. Denne hjelm er med den nyeste sikkerhedsgodkendelse.
Charles Owen går meget op i sikkerheden af de hjelme de producerer, og alle modeller udsættes løbende for diverse sikkerhedstests. Desuden bliver de alle håndlavet på fabrikken i England, hvilket sikrer det højeste kvalitetsniveau. Alle Charles Owen hjelme er foret med polystyrene-skum med luftbobler, der sikrer den højeste stødabsorbering. Hjelmens evne til at opsuge og afværge energi ved sammenstød/slag er helt uovertruffen, hvilket giver det højest mulige sikkerhedsniveau. 

Værdi 1.499,-

Vind_Hjelm